free css templates

Affinity photo tutorial


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Lær at skabe en god, varm atmosfære i et foto. Jeg vil vise dig, hvordan man opbygger en cremet, varmt sollysflow til en perfekt sommeratmosfære i dine fotos. Til dette bruger jeg et af mine foretrukne tricks: Ellipse og rektangelformer er meget fleksible lyskilder. :


Ja, Affinity Photo har en Blend Hvis ligesom Photoshop. Denne vejledning viser dig et eksempel på, hvordan du bruger det.

I denne Affinity Photo tutorial lærer vi, hvordan du tilføjer lys til noget! Du kan gøre smykker skinne, eller give en lampe noget glød. Tjek vores begynder guide til Affinity Photo, hvis du vil mestre dette fantastiske program!

Lav en krystalkugle 


Lær at lave en falsk krystalkugle eller glasboldfotografisk effekt i Affinity Photo. Denne effekt er meget populær lige nu. Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lignende udseende uden at skulle have en Crystal Ball.

Reversekrystalkugle


I en af ​​Facebook-grupperne spurgte nogen, om det var muligt at vende visningen med-i en linse-ball. Så det var den rigtige vej op, sådan gør jeg det. Der er, jeg er sikker på, andre måder.

En introduktion til luminosity masking 

Hvis du er ny til lysstyrke maskering, så vil du helt sikkert gerne se denne vejledning om hvordan du kommer i gang med at oprette din første lysstyrke maske. Så download vores GRATIS PDF vejledning her: http: //postprocessingmastery.com/intr ...


3. Op

LUTs Forklaret - Farve klassificering for billeder 

LUT'er forklaret - Lær hvordan du bruger opslagstabeller til nemt at farve kvalitet eller stil dine fotos. I denne video viser jeg dig hvordan du importerer LUT'er, gem dem som en forudindstillet og endda oprette dine egne LUT-forudindstillinger fra bunden. Dette giver dig mange nemme muligheder for at anvende stilarter til dine fotos, bygge konsistens til din kunst og endda skabe dit eget udseende. 

Top 20 tips i Affinity PhotoKurvevælger


20 gode tips til Affinity Photo-brugere og Photoshop-brugere, der laver kontakten. Denne vejledning omfatter opsætning af Affinity for at arbejde som photoshop, farvevælger, historikskyder, polygonvalgsværktøj, gradientoverlay, figurer, kurver, effekter, linjal, tastaturgenveje, mesh-warp og meget mere. Affinity Photo Free Trial
https: //store.serif.com/get/photo/tri ... 

De 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo

Dette er mine 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo. I denne vejledning lærer vi, hvordan du hurtigt kan beskære et foto, rette det, indstille et brugerdefineret forhold og bruge den gyldne spiral.

Regn dråber


Oprettelse af regndråber

Erstat baggrund


Udskift kedelig himmel eller andre elementet

Forøg glød med Hard Mix Blend Mode

Forøg varme toner i billedet

Manipulation tutorials

Sådan opretter du foto manipulation 

Bedste filtre

Teknikker til filtereffekter og manipulatio

Sæt en sø i en lyspære

Lær, hvordan du sætter ting inde i en pære ved at bruge Affinity Photo. I denne vejledning sætter vi en smuk sø i en pære.

Amazing Stars - Tutorial


Lær, hvordan du opretter en stjernefyldt himmel i enkle trin. I denne øvelse viser jeg dig, hvordan man fylder enhver nattehimmel med stjerner og få dem til at se drømmende og awesome. Vi skal lære at maskere og gruppere lagene. Brug Blend Modes Hard Light, blødt lys og skærm til vores fordel. Vi ser på Blur Layer Effect som en hurtig og nem måde at gøre billeder drømmende på. 

Sådan erstattes et Sky


I denne episode ser vi på en nem og hurtig måde at erstatte en himmel og gøre en tåget dag til en smuk dag med en perfekt himmel. 

The Healing Brush (vs. Clone Brush and Inpainting Brush)

The Healing Brush in Affinity Photo er en slags halvvejs hus mellem den klassiske Clone Brush og 'AI' Inpainting Brush. Sådan bruger du det, og når det kan bruges til støtte for mere kompleks kloning.

Den bedste måde at farve korrekt hud

I denne Affinity Photo tutorial lærer vi den bedste måde at farve korrekt hud på. Vi skal bruge værktøjet Free Hand Selection, Average Blur, skin tone paletter, Info panelet og picker funktionen af ​​Curves. Det kan virke som en masse, men jeg lover dig, selv en begynder kan følge med denne farvekorrektionstutorial. Snart får du perfekte farver i alle dine billeder og redigerer portrætter som en professionel. :-) Download dagens fotos:
https://affinityrevolution.com/color-correct-skin/
Download hudtonepaletten :
https://www.deviantart.com/lily-fu/art/My-skintones-627989650

6 Vector Tricks

Lær 6 måder at arbejde med vektorer lige inde i Affinity Photo -
ingen ekstra software nødvendig. Lær,
hvordan du opretter et 3D-kiggerhjul med en struktureret Vector Design -
Webknap med et skævt 3D-look - Gradient over flere vektorformer -
Træk en vektorform i Affinity Photo -
Opret cirkeldiagram med ægte procentvise vinkler.

Farve en hvid t-shirt

Du kan ikke bruge HSL og farve blandingstilstand til at farve en hvid
t-shirt. Eller kan du? Se, hvordan du slår Affinity Photo til,
så du kan farve hvid i denne vejledning.

Mask Layers

Se, hvordan du kan male på og fra ethvert lags maske, og hvor kraftig lagmaskering er til kompositarbejde.

Official Affinity Photo

Officiel Affinity side

En nem måde at farve match

Denne enkle farve matching teknik giver Affinity Photo vælge højdepunkter, midtoner og skygger for dig. (eller i det mindste tæt nok til at du kan finjustere). 

Lav nemt 3D Facebook-fotos

På lidt over 5 minutter kan du vende et billede til et 3D Facebook-billede i denne Affinity Photo tutorial. Slå fugle i flugt til 3d, eller måske et billede af dine børn.
Filerne begynder med samme navn, nummer 2 slutter _depth.jpg

3d Facebook Fotos Del 2. For landskabsbilleder

Del 1 anvendes hvid, sort og grå. Del 2 tager det til næste niveau med gradienter for at danne et landskab 3d Facebook Photo. 

Simpel måde at Udskifte Skyer

Lær hvordan du tager en kedelig himmel, og erstatt den med en utrolig spændende!

5 Skjulte Tricks du skal vide


Fra Smartlag til at se dit Maskindhold i fuld opløsning. Lad os afdække nogle Skjulte funktioner i Affinity Photo: - Sådan ser du indholdet af en maske - Sådan bruger du smarte lag baseret på Affinity Photo eller Affinity Designer Files - Hvad er specielt om Vectorformer i Affinity Photo - Kan jeg eksportere Vector Masks i en PDF - Kombinere, Substracting, Dividing og andre ting at gøre til Vectorformer.

Magic Light Trick

Lær at skabe Magic Light i ethvert billede med dette simple trick. Jeg viser dig trin for trin hvordan man kan forbedre lyset i sekunder. Lav en interessant historie gennem lys, guide øjet for seeren. Lav en god lys atmosfære og et afbalanceret billede. Dette enkle trick bruges af fagfolk til at justere deres fotos i Photos in Post. Fra fast ejendom fotografering til landskaber, landskaber og portrætter - dette trick kan være meget nyttigt at skabe et magisk lys

Epic Clouds Tutorial - Shape Clouds - Opret Guds Stråler

Nem vejledning til at skabe dramatiske skyer og gudstråler fra enhver overskyet himmel. Jeg vil vise dig, hvordan man bruger blandingsområder, blandingsformer og masker for at få skyer til at skille sig ud. Denne nybegynder tutorial viser dig nogle nemme teknikker til at gøre en himmel se imponerende og stadig holde den naturlige følelse og farver.

Atmospheric Night Lights

Lær, hvordan du opretter atmosfæriske City Lights fra ethvert Night shot. Udbrede den kolde, fantastiske atmosfære på et sted. Lad nattens farver skabe en smuk natur. I denne nemme at følge vejledning vil jeg vise dig, hvordan du bruger fyldlag og blandingsfunktioner til at skabe en god atmosfære. Ved hjælp af gradienter skaber vi en god strøm af lys, der styrer øjet og forbedrer lysets lyse farver.

Mastering Affinity Photo -
1: Quick Start

I denne videoserie demonstrerer jeg alle funktionerne i og hvordan man bruger Affinity Photo. I denne episode behandler jeg et RAW-billede fra start til slut, herunder eksport af det som en JPG

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Sådan øges opløsningen


Forøg opløsningen af ​​dine fotos! Denne vejledning lærer, hvordan man laver fotos af lav kvalitet, ser bedre ud ved at falde pixelation. Selvom upsampling ikke kan erstatte et højkvalitetsbillede lige fra kameraet, kan det sikkert forbedre alle lavopløsningsbilleder, du skal arbejde med.

Opret nemt REALISTISKE lysstråler

I dagens Affinity Photo tutorial lærer vi hvordan man opretter lysstråler. Uanset om du tilføjer lysstråler til en skovscene, eller til et vindue med sollys, der strømmer ind i det, fungerer teknikken nøjagtigt ens

Affinity Photo Youtube

Side fra Affinity Photo med gode råd

Affinity Photo: 1.7 UPDATE

Find ud af om den nye 1.7 Update for Affinity Photo. Sammen vil vi gennemgå alle de nye funktioner. Stil spørgsmål om live. Lær om de nye funktioner. Se levende eksempler på, hvordan du bruger dem

Selection refinement

Refine your selections to create accurate mattes for tricky subjects like hair and fur.

Match billeder med forskel

På et minut vil denne Affinity Photo tutorial vise dig, hvordan du kan matche to samme billeder ved hjælp af en blandingstilstand

Canvas resizing


Ændre størrelsen på dokumentets lærredplads

Brug af en Polaroid Photo Frame Mock Up File

Affinity Photo - Brug af en Polaroid Photo Frame Mock-up plus at se på at tilføje flere billeder til flere Polaroid-rammer eller tilføje et enkelt billede til flere Polaroid-rammer. 

Deform Filter

Lær, hvordan du bruger Deform Filter i Affinity Photo. Denne effekt, også kendt som "Puppet Warp" i Photoshop, hjælper dig med at gøre forvandlinger i fotos. Resultaterne ser meget naturlige ud, og ved hjælp af ankre kan du beskytte andre områder i dit billede for at skifte. Så du kan arbejde meget regionalt med dette og skabe gode resultater. 

Macros

Optag, rediger og del makroer for at fremskynde din arbejdsgang.

Sky udskiftning

Brug udvalgsmuligheder og justeringslag til at erstatte og blande i en ny himmel.

Foto til sketch

Lær, hvordan du laver et foto, ser ud som en skitse. Den nemmeste måde at oprette et blyantskitse ud fra et hvilket som helst foto. Som altid har jeg nogle ekstra tricks i min video. Så sørg for at se det fuld længde. Pencil Sketch Style bruger lagbøjnings- og justeringslag for at skabe et meget overbevisende resultat. Med min ekstra sauce får du super dyb kontrol over de forskellige farver på dit kildefoto. Jeg viser dig også, hvordan du får skyggeeffekter i dig, billedet til blyantskissen ser endnu bedre og mere interessant ud

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

No Coding

Mobirise is an easy website builder - just drop site elements to your page, add content and style it to look the way you like.

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

No Coding

Mobirise is an easy website builder - just drop site elements to your page, add content and style it to look the way you like.

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.